Ismerje meg vállalatainkat

Cégtörténet

A Primavet Kft. budapesti székhelyű gyógyszer-nagykereskedelmi Kft. Tevékenységi körébe állatgyógyászati termékek, tápok, takarmány kiegészítők kis-, és nagykereskedelmi forgalmazása, továbbá humángyógyszer és gyógyhatású készítmények nagykereskedelmi forgalmazása tartozik.

 

Cégünk 1989-ben kezdte meg működését, mint állatgyógyászati Kft., mely állatgyógyszerek importjával és nagykereskedelmi forgalmazásával foglakozik 20 éve. A cég 2003 szeptemberében felvásárolta a Pharmavet Kft-t. Még ebben az évben az osztrák Richter Pharma AG többségi üzletrészt szerzett a cégben, majd 2005 májusában a cég 100%-os tulajdonosává vált. 2010. nov. 1-én a cég ismét magyar kézbe került, új tulajdonosa a Tolnagro Kft. lett.

 

Partnereinknek az ország egész területére szállítunk csomagküldő szolgálattal, postán vagy saját gépjárművekkel. A székhelyünkön található állatgyógyszer patika és az új pet shop teljes árukínálatunkkal várja a vásárlókat. 2006. tavaszán új üzletágként megkezdtük a humán nagykereskedelmi forgalmazást, 2012. december 6-án pedig megnyitottuk legújabb divíziónk bemutatótermét, ahol kellemes környezetben lehet állatorvosi műszer kínálatunkról tájékozódni. Célunk a folyamatos fejlesztés és fejlõdés.